Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć . Zaktualizowałem telefon czyli Androida i miui13. I po instalacji telefon ładuje się nawet 3 godziny na oryginalnej ładowarce. Ikona szybkiego ładowania oczywiście się pojawia . Wcześnie podłączyłem telefon i szybko łykał ampery a teraz to porażka. Pomożecie??? Zainstalowałem apke ampere i ładowanie się waha od 420 mA do 1440mA. 

Edytowane przez richi9
Opublikowano

Spróbuj innego przewodu i innej ładowarki, może zbiegiem okoliczności któreś klękło.
Mi jak się wysypał przewód (elektronika we wtyczce) to na Poco wskakiwało niby turbocharge,ładowalo z 10 sekund 3A a potem spadało do 800mAh i dalej pokazywało turbocharge. A np na Samsungu ten sam przewód trzymał stabilnie 1.8 A

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Najlepsze jest to że raz ładuje 600mA a innym 1890mA tyle max widziałem na ładowarce oryginalnej... Ręce opadają. Jestem prawie pewny że to wina albo nowego androida lub miui13 bo zaraz po ściągnięciu te cuda się zaczęły 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To pierwsze co robiłem . Psikalem też kontakt sprayem. Syn ma też taki sam telefon i  na jego ładowarce jest podobnie jak i na jego kablu