richi9 Opublikowano 13 Lutego 2023 Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) Cześć . Zaktualizowałem telefon czyli Androida i miui13. I po instalacji telefon ładuje się nawet 3 godziny na oryginalnej ładowarce. Ikona szybkiego ładowania oczywiście się pojawia . Wcześnie podłączyłem telefon i szybko łykał ampery a teraz to porażka. Pomożecie??? Zainstalowałem apke ampere i ładowanie się waha od 420 mA do 1440mA. Edytowane 13 Lutego 2023 przez richi9
Netoper Opublikowano 13 Lutego 2023 Opublikowano 13 Lutego 2023 Spróbuj innego przewodu i innej ładowarki, może zbiegiem okoliczności któreś klękło.Mi jak się wysypał przewód (elektronika we wtyczce) to na Poco wskakiwało niby turbocharge,ładowalo z 10 sekund 3A a potem spadało do 800mAh i dalej pokazywało turbocharge. A np na Samsungu ten sam przewód trzymał stabilnie 1.8 AWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
richi9 Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Opublikowano 15 Lutego 2023 Najlepsze jest to że raz ładuje 600mA a innym 1890mA tyle max widziałem na ładowarce oryginalnej... Ręce opadają. Jestem prawie pewny że to wina albo nowego androida lub miui13 bo zaraz po ściągnięciu te cuda się zaczęły
Netoper Opublikowano 16 Lutego 2023 Opublikowano 16 Lutego 2023 Próbowałeś innego przewodu, oczyściłeś/przedmuchałeś gniazdo?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
richi9 Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Opublikowano 28 Lutego 2023 To pierwsze co robiłem . Psikalem też kontakt sprayem. Syn ma też taki sam telefon i na jego ładowarce jest podobnie jak i na jego kablu
Rekomendowane odpowiedzi