4est Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Witam serdecznie. Skusiłem się na zakup tytułowego oczyszczacza i do momentu upgrade'u firmware do wersji 2.2.1.0023 nie obserwowałem problemów z działaniem automatyzacji. Obecnie oczyszczacz zdaję się żyć własnym życiem tj. np wzrost poziomu zanieczyszczeń nie powoduje automatycznego startu. Czy to możliwe, że po aktualizacji wcześniej dodane reguły mogą nie działać? Z gory bardzo dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4est Posted January 25, 2023 Author Share Posted January 25, 2023 (edited) W akcie desperacji usunąłem wszystkie reguły jakie miałem przed upgrade i po ponownym ich dodaniu wróciła poprzednia normalna praca oczyszczacza więc temat można uznać za zamknięty. Bez jakichkolwiek zmian w aplikacji, ponownie oczyszczacz żyje własnym życiem. Nie mam już zdrowia do tego badziewia. Czarę goryczy przelał fakt zakupu lampki biurkowej LED. Po wyjęciu z pudełka okazało się, że sama opada i ogólnie sprawia wrażenie, że małe chińskie rączki wypuściły totalnego bubla. Może to o dobrze, że tak sie złożyło w czasie bo teraz już wiem, że absolutnie nie kupię niczego z logo xiaomi. Relatywnie niska cena to nie wszystko. Edited January 29, 2023 by 4est Ponownie oczyszczacz żyje własnym życiem 😡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts