HolyCrom Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Jak zrobić zdjęcia seryjne ? Tu jest tylko możliwość robienia zdjęć interwałowych, czyli np. 600 zdjęć co 1s. ja chcę 30 zdjęć w 1s
HolyCrom Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2023 Nikt nie wie jak zrobić jedną z podstawowych czynności w aparacie ? A chociaż, czy jest to możliwe w tym telefonie ?
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Stycznia 2023 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Te interwałowe w górnym menu aparatu to właśnie to, co chciałeś osiągnąć. Kiedyś zdjęcia seryjne robiło się przez przytrzymanie przycisku migawki, ale to przestało działać, gdy Xiaomi wprowadziło nową aplikację aparatu w MIUI 13. 1
HolyCrom Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2023 Chciałem osiągnąć 30 zdjęć w jedną sekundę, nie 30 zdjęć co jedną sekundę. To chyba Burst Mode się nazywa po angielsku. Skoro to nie działa, to może jest aplikacja jak najbardziej przypominająca oryginalną, gdzie ta funkcja działa ?
Lot12 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Znajdż w sklepie Play coś takiego "Fast Burst Camera".Działa ale opinie są takie sobie .
Rekomendowane odpowiedzi