k69slawek Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 witam kolegów ))). jak wyłączyć ciągle pojawiający się komunikat o aktualizacji oprogramowania układowego? powyłączałem wszystko (chyba) w powiadomieniach, ale wciąż się pojawia. a może jakieś alternatywne aplikacje...? pozdrawiam.
Antek Szprycha Opublikowano 12 Stycznia 2023 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Wyłącz dostęp aplikacji do internetu Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
k69slawek Opublikowano 13 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2023 W dniu 12.01.2023 o 03:08, Antek Szprycha napisał: Wyłącz dostęp aplikacji do internetu Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka niestety... powyłączałem wszystkie powiadomienia, można dla aplikacji wyłączyć tylko wifi, danych komórkowych niestety nie, nawet przy pomocy zewnętrznej aplikacji (netguard). pewnie przyjdzie odinstalować xiaomi home, żeby się przypadkiem nie pozbawić 25 km/h. możecie jakieś alternatywne appki polecić ( chętnie obsługujące tempomat). jako świeżak nie chcę eksperymentować z tuningiem. Ot, podstawowe rzeczy, połączenie hulajnogi z telefonem. pozdrawiam )))
Antek Szprycha Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 NpWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 1
Battery_Saver Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Ty zapewne mówisz o powiadomieniu które się pokazuje po włączeniu aplikacji i połączniu z hulajnogą. Tego nie da się wyłączyć. Możesz wyłączyć aplikacje i włączać ją gdy będziesz potrzebował. Ale, do czego będziesz jej potrzebował? Chyba, że masz inne urządzenia od Xiaomi i używasz ich w aplikacji. Nic nie zrobisz, poza przeniesieniem pojazdu na inne konto, lub usunięciem pojazdu z konta XIaomi. 1
Rekomendowane odpowiedzi