ro.ma2 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Witam - przeszedłem właśnie kolejny raz z romu Global gdzie to było po polsku - Częste zwroty- na Wasze miui i tu od dawna jest to po angielsku. Poza tym Wasza robota to perfekcja-pozdrawiam z Nowym Rokiem
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Stycznia 2023 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Jaki telefon, który ROM? Możesz wysłać zrzut ekranu?
ro.ma2 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2023 Mi 11 lite 5G Ne - ostatni -najnowszy - sprzed 3 dni Rom stabilny z Waszej strony ale kurczę przy próbie wykonania zrzutu ekranu to niknie i jest wtedy taki obrazek -jak wtedy przytrzyma się migający kursor to pojawiaja się opcje wklej i to właśnie freequently phrases-na globalu na bank było to po polsku . Może zrobię inna komorka zdjęcie i prześlę jesli to mętnie wytłumaczyłem. Pzdr i dziękuję
mixolh Opublikowano 9 Stycznia 2023 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Wiem o co koledze chodzi. Mi 11 lite 5g najnowsza beta miui 14
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Stycznia 2023 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Naprawione, dzięki! Na przyszłość proszę o zgłaszanie tego typu problemów w specjalnym wątku: Problem poruszony w wątku został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi