Endriu Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nazwa przedmiotu: 2 x Xiaomi Piston V3 Opis: Nowe, oryginalne - wczoraj do mnie dotarły (dwa zestawy na sprzedaż oraz jeden rozpakowany pod mój Mi4). Allegro lub poza. W obydwu przypadkach moje konta są nienaganne i przedstawiam rzeczy zgodnie z rzeczywistością. Cena: 100 PLN z wliczoną wysyłką listem priorytetowym Link do aukcji: -Kontakt: PWZdjęcia: 1
boober Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie da się wysłać wiadomości do ciebie. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka 1
Endriu Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Bo w życiu nie przypuszczałem, że może być tak mały limit wiadomości... Już można pisać
Endriu Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Mam 2 pary fabrycznie zapakowane po 95 PLN z wysyłką. Dziś wysłałem jedną parę użytkownikowi MrWings, gdyż zrezygnowałem z korzystania ze słuchawek dokanałowych i sprzedałem mu po ustalonej przez z nas cenie rozpakowany komplet ze zdjęcia
Elderbary Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi