Materius1994 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Witam, Szukam rozwiązania problemu z kwadratowymi dymkami na poco x3 pro miui 13 global. Znalazłem wcześniej rozwiązanie na xda w postaci zmodyfikowanej aplikacji Messengera, lecz autor przestał ja wspierać i jest już przestarzała, w dodatku z bugami. Znacie jakiś sposób na przywrócenie starych okrągłych dymków, lub miejsce gdzie mogę pobrać zmodyfikowana, w miarę aktualna wersję aplikacji? Mam też problem z plikami pdf pobieranymi z chrome. Jak próbuje pobrać plik, który już kiedyś pobrałem i chcę go otworzyć to wyskakuje komunikat o błędzie. Dopiero ponowne pobranie pliku powoduje, że można go otworzyć. Problem mam od zawsze. Jeśli już było to sorry ale nic nie znalazłem na forum. Edytowane 15 Grudnia 2022 przez Materius1994
Netoper Opublikowano 16 Grudnia 2022 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Ja jadę na modyfikowanej z XDA, starawa ale bugów nie uświadczam. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Materius1994 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2022 5 godzin temu, Netoper napisał(a): Ja jadę na modyfikowanej z XDA, starawa ale bugów nie uświadczam. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Mozesz wysyłać obrazki?
Netoper Opublikowano 16 Grudnia 2022 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Jak najbardziej.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1
Antek Szprycha Opublikowano 18 Maja 2023 Opublikowano 18 Maja 2023 Wróciły okrągłe dymki.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi