biggos Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) Tak jak w temacie. Po ostatniej aktualizacji jaką udało mi się pobrać telefon sprawiał problemy - a to wyłączała się klawiatura, albo w ogóle nie chciała się pojawić. Telefon czasem gubił zasięg jednak po restarcie zwykle wszystko wracało do normy. Wczoraj już niestety zasięg znikł i już nie powrócił. Co ciekawe, telefon widzi kartę sim. Da się to jakoś naprawić czy serwis? Edytowane 17 Października 2022 przez biggos
Netoper Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 Pierwsze co to reset do ustawień fabrycznych, jak nie pomoże to odblokowanie BL i wgranie na czysto romu.Serwis w takich przypadkach robi reset do ustawień fabrycznych i odsyła z adnotacją że usterki nie stwierdzono.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
biggos Opublikowano 17 Października 2022 Autor Opublikowano 17 Października 2022 Reset do ustawień fabrycznych już był zrobiony. Nie pomógł. Co do wgrywania roku to jestem totalnym noobem, ostatnimi telefonami przy których bawiłem się w coś takiego była jakaś Nokia na Symbianie i chyba SPV z Microsoft Mobile. Boję się, że mogę uceglić telefon.
Netoper Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 To jak masz obawy samodzielnie rom wgrać ( nie jest to skomplikowane, są poradniki na forum, gwarancji nie tracisz) to zostaje gwarancja, tylko od razu im zaznacz że reset do fabrycznych nic nie pomógł.Bo jakaś tam jest jednak możliwość że zbiegiem okoliczności np wyłożyła się pamięć , czy jakaś inna usterka niesoftowa i fon się gubiWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
si3wc4 Opublikowano 19 Października 2022 Opublikowano 19 Października 2022 Przede wszystkim nie napisałeś czy sprawdzałeś kartę w innym telefonie. To że widzi kartę nie oznacza, że ta nie jest w jakiś sposób uszkodzona.A może rachunku nie zapłaciłeś...?
Rekomendowane odpowiedzi