Gorus Opublikowano 17 Września 2022 Opublikowano 17 Września 2022 Dzień dobry, od jakiegoś czasu po kliknięciu w powiadomienie z aplikacji Olx, zamiast samej aplikacji pokazuje się okno wyboru jak na zrzucie. Obojętnie co nie wybiorę, otwiera się przeglądarka przeinstalowałem aplikację, resetowałem telefon i nic. jakieś pomysły?
Netoper Opublikowano 17 Września 2022 Opublikowano 17 Września 2022 A co jest pod przyciskami więcej?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Gorus Opublikowano 17 Września 2022 Autor Opublikowano 17 Września 2022 Pod obydwoma od razu uruchamia się przeglądarka od xiaomi.
lowermann Opublikowano 18 Września 2022 Opublikowano 18 Września 2022 Mam to samo i nie wiem też jak to zrobić by przekierowało mnie do aplikacji olx a nie przeglądarki
Gorus Opublikowano 19 Września 2022 Autor Opublikowano 19 Września 2022 Powiadomienia innych aplikacji działają normalnie, otwierają daną apke itp. Kojarzę że ostatnio wjechała aktualizacja olxa, więc może coś przy tej okazji spaprali jak to często bywa...
Gorus Opublikowano 27 Września 2022 Autor Opublikowano 27 Września 2022 Po ostatniej aktualizacji aplikacji Olx problem zniknął. Powiadomienia znów działają jak powinny.
Rekomendowane odpowiedzi