grzechard Opublikowano 7 Września 2022 Opublikowano 7 Września 2022 Witam mam pewien problem z kamerą IMILAB EC3 podłączoną do Mi Home. Kamera jest podłączona po WI- FI. Wszystko się ładnie paruje ale jedyne co można robić to obrót kamery, nie może wczytać obrazu. Na stronie z kamerami dochodzi do 91 % , zacina i komunikat try reconect. Siła sygnału 80 %.
Netoper Opublikowano 7 Września 2022 Opublikowano 7 Września 2022 Z tego co wskaźnik pokazuje to te wifi jest jakieś szczątkowe...Wifi nasz ustawione na 2.4?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
grzechard Opublikowano 7 Września 2022 Autor Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Tak ponieważ pisałem posta z innego pokoju. Od routera do kamery jest może z 5 metrów powietrza. Router jest 5 g i 2,4 ale kamera leci na sieci 2,4. Wrzucam wycinek z ustawień kamery też jest do nich dostęp. Edytowane 7 Września 2022 przez grzechard
Netoper Opublikowano 7 Września 2022 Opublikowano 7 Września 2022 Spróbuj jeszcze na telefonie zrobić hotspota i zobacz czy się coś poprawi.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
grzechard Opublikowano 7 Września 2022 Autor Opublikowano 7 Września 2022 Nic z tego😔. Mam 2 dostawców internetu światłowodowy i orange i ani na tym ani na tym. Hotspot tosamo, druga kamera wewnętrzna śmiga normalnie po wi-fi
Netoper Opublikowano 7 Września 2022 Opublikowano 7 Września 2022 To kurcze co? kamera by była uszkodzona?Bo czasami się trafiają się konflikty z routerami że dany sprzęt na danym routerze nie ma chęci współpracować, a tu 3 różne i lipton.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
grzechard Opublikowano 7 Września 2022 Autor Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) To nic poczekam jeszcze może ktoś miał taki problem i go rozwiązał. Ale dzięki za Twoje chęci i próbę. A jak nic się nie uda to zareklamuje i wymienię. Edytowane 7 Września 2022 przez grzechard
przemekbial Opublikowano 4 Października 2022 Opublikowano 4 Października 2022 W dniu 7.09.2022 o 20:27, grzechard napisał: To nic poczekam jeszcze może ktoś miał taki problem i go rozwiązał. Ale dzięki za Twoje chęci i próbę. A jak nic się nie uda to zareklamuje i wymienię. Znalazłeś rozwiązanie?
Rekomendowane odpowiedzi