Renegade Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Czy ktoś może ma w swoich zbiorach tą paczkę: http://en.miui.com/thread-21467-1-1.html Bo niestety z dropa nie można ściągnąć lub jakieś inne działające narzędzie do kompilacji/dekompilacji aplikacji w MIUI ?, próbowałem najnowszym AdvancedApkTool 4.10 ale pisze, że nie znajduje własciwego frameworka.
fyme Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Sprawdź jBart. Bynajmniej ja z niego korzystam gdy dodaję polski do miui v6 i jak dotąd się sprawdza. Nawet przy dłubaniu przy smali Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka
Renegade Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 Dzięki ta metoda zadziałała, co ciekawe po kompilacji aplikacja była ok 700Kb mniejsza ale wszystko działa póki co. Wygląda jakby jBart użył lepszej kompresji, bo po wejściu w obie aplikacje wielkości katalogów i plików są zbliżone.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi