Szeejk Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Witajcie. Mam problem z Facebookiem. Mianowicie nie chciał się wcale zaktualizować od jakiegoś czasu. W końcu całkowicie go odinstalowałem i nie chce się teraz zainstalować. To samo z wersja lite. Jakieś pomysły może ktoś ma co można zrobić? Wyczyściłem dane w sklepie play, uruchamiałem ponownie. Cały czas to samo. Dodatkowo na drugim tele czyli poco x3 mamy ten sam problem 😔.
Netoper Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Co rozumiesz przez "nie chce się zainstalować" niedostępny w sklepie ? Czy pobrać się nie chce?Próbowałeś pobrać i zainstalować z apkmirror?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Szeejk Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Tak próbowałem z 10 wersji APK każda starsza o miesiąc i się nie instalują. "nie chce się zainstalować" -naciskam zainstaluj, pobiera, dochodzi do 100% odświeża stronę sklepu i znowu jest przycisk zainstaluj.
Netoper Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Spróbowałbym wyczyścić dane w aplikacji systemowej - instalator pakietu, ewentualnie jak czyszczenie nie pomoże odinstalować jego aktualizację.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Szeejk Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Gdzie znajdę tą aplikację? W aplikacjach systemowych - zarządzanie aplikacjami nie wyszukuje mi aplikacji instalator pakietu.
Rekomendowane odpowiedzi