Ocieplator Opublikowano 31 Lipca 2022 Opublikowano 31 Lipca 2022 Witam, w nocy zaktualizował mi się mi9t do miui13 wczesniej mialem 11 albo 12 nie jestem pewien. haslo mam takie że zawiera znaki specjalne $%#% itd , i problem w tym że nie pamietam jakie bo zawsze robilem to automatycznie . Po aktualizacji zmienił się layout klawiatury tych specjalnych znaków i są one w innych miejscach przez co nie wiem jak klikać - wiem absurd Potrzebuje screena z layoutu/układu klawiatury tych znakow specjalnych z ekranu lock screena (z tego co kojarze w sms byl inny layout) z miui 11 i 12 Z góry wielkie dzięki
Pytanie
Ocieplator
Witam,
w nocy zaktualizował mi się mi9t do miui13 wczesniej mialem 11 albo 12 nie jestem pewien.
haslo mam takie że zawiera znaki specjalne $%#% itd , i problem w tym że nie pamietam jakie bo zawsze robilem to automatycznie .
Po aktualizacji zmienił się layout klawiatury tych specjalnych znaków i są one w innych miejscach przez co nie wiem jak klikać - wiem absurd
Potrzebuje screena z layoutu/układu klawiatury tych znakow specjalnych z ekranu lock screena (z tego co kojarze w sms byl inny layout) z miui 11 i 12
Z góry wielkie dzięki
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi