Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam od około roku mam Xiaomi mi11i, mam problem z WiFi podłączam się normalnie  i działa internet przez chwilę a potem jest zanik i trzeba czekać, albo najlepiej włączyć tryb samolotowy i spowrotem normalny tryb, po czym znowu działa wifi przez chwilę. Problem ten mam tylko w domu, bo jak podłączę się pod inne WiFi to wszystko działa bez zarzutów, zasięg mam prawie na maxa, na innych telefonach jak xiaomi wszystko działa bez przerywania.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Może na routerze masz coś ustawione, bo skoro pod innymi sieciami jest okej. To ja bym ustawiał Twój router i że masz dodane jakieś ograniczenie dla swojego telefonu.

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 21.09.2022 o 20:19, sly napisał:

Może na routerze masz coś ustawione, bo skoro pod innymi sieciami jest okej. To ja bym ustawiał Twój router i że masz dodane jakieś ograniczenie dla swojego telefonu.

Jak mógłbym to sprawdzić, naprawić?

Posted
W dniu 2.10.2022 o 15:33, VoLTurIS napisał:

Jak mógłbym to sprawdzić, naprawić?

Zaloguj się w panel administratora na spodzie urządzenia masz podane jego IP, przykładowo 192.168.1.1

Login i hasło to z reguły admin 

Ewentualnie spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne 

• 1 month later...
Posted
Dnia 4.10.2022 o 01:13, sly napisał:

Zaloguj się w panel administratora na spodzie urządzenia masz podane jego IP, przykładowo 192.168.1.1

Login i hasło to z reguły admin 

Ewentualnie spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne 

Próbowałem i nic, dzieje się tak tylko na telefonach Xiaomi, np na samsungu mam ciągły dostęp do internetu.

Posted

Po jakie się łączysz 2.4 Ghz czy 5 może masz zapisane obie na raz i telefon dostaje głupawki albo widzi inna zapisaną sieć i próbuje się z nią połączyć