VoLTurIS Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Witam od około roku mam Xiaomi mi11i, mam problem z WiFi podłączam się normalnie i działa internet przez chwilę a potem jest zanik i trzeba czekać, albo najlepiej włączyć tryb samolotowy i spowrotem normalny tryb, po czym znowu działa wifi przez chwilę. Problem ten mam tylko w domu, bo jak podłączę się pod inne WiFi to wszystko działa bez zarzutów, zasięg mam prawie na maxa, na innych telefonach jak xiaomi wszystko działa bez przerywania.
sly Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Może na routerze masz coś ustawione, bo skoro pod innymi sieciami jest okej. To ja bym ustawiał Twój router i że masz dodane jakieś ograniczenie dla swojego telefonu.
VoLTurIS Posted October 2, 2022 Author Posted October 2, 2022 Dnia 21.09.2022 o 20:19, sly napisał: Może na routerze masz coś ustawione, bo skoro pod innymi sieciami jest okej. To ja bym ustawiał Twój router i że masz dodane jakieś ograniczenie dla swojego telefonu. Jak mógłbym to sprawdzić, naprawić?
sly Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 W dniu 2.10.2022 o 15:33, VoLTurIS napisał: Jak mógłbym to sprawdzić, naprawić? Zaloguj się w panel administratora na spodzie urządzenia masz podane jego IP, przykładowo 192.168.1.1 Login i hasło to z reguły admin Ewentualnie spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne
VoLTurIS Posted December 3, 2022 Author Posted December 3, 2022 Dnia 4.10.2022 o 01:13, sly napisał: Zaloguj się w panel administratora na spodzie urządzenia masz podane jego IP, przykładowo 192.168.1.1 Login i hasło to z reguły admin Ewentualnie spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne Próbowałem i nic, dzieje się tak tylko na telefonach Xiaomi, np na samsungu mam ciągły dostęp do internetu.
Mocny4N Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 Po jakie się łączysz 2.4 Ghz czy 5 może masz zapisane obie na raz i telefon dostaje głupawki albo widzi inna zapisaną sieć i próbuje się z nią połączyć
Recommended Posts