mickarp Opublikowano 18 Lipca 2022 Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) Witem, od jakiegoś czasu mam problem z powiadomieniami na ekranie blokady. Po podświetleniu ekranu nie ma żadnych chmurek a po odblokowaniu są widoczne wszystkie. Zdarzy się że powiadomienia sporadycznie się pojawią np. od Spotify- co aktualnie grane. Miał ktoś może taki problem? Telefon to Mi Note 10 z najnowszym MIUI rozwojowym. Problem zauważyłem już od wcześniejszych wydań. Edytowane 18 Lipca 2022 przez mickarp
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Lipca 2022 Opublikowano 18 Lipca 2022 U mnie takiego problemu nie było, aczkolwiek sporadycznie (bo nie zawsze) zdarza się u mnie tak, że w ogóle nie otrzymuję powiadomień z Telegrama (i tylko z niego, inne aplikacje działają normalnie) pomimo tego, że wcześniej przychodziły one normalnie (i wtedy pomaga restart telefonu).
mickarp Opublikowano 18 Lipca 2022 Autor Opublikowano 18 Lipca 2022 Dzięki za odpowiedź. U mnie niestety restarty nie pomagają. Czy jest za to odpowiedzialna jakaś aplikacja, tzn. za wyświetlanie tych powiadomień na ekranie blokady? Bo może bym od zaczął od zresetowania jej.
Rekomendowane odpowiedzi