GorylAliasGonzo Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Witam, po kupieniu hulajnogi zrobiłem aktualizacje przez oficjalną apke więc zablokowałem sobie możliwość hulajnogi. Kupiłem nowy BLE z niższym softem żeby zrobić moda. Użyłem XiaoFlasher do wgrania CFW po wgraniu hulajnoga jedzie 34 km/h ale problem jest taki że gdy próbuję ją wyłączyć to nie mogę bo sama się włącza ponownie. Macie jakieś pomysły? Szukałem ale nic takiego nie znalazłem. Edytowane 3 Lipca 2022 przez GorylAliasGonzo
Battery_Saver Opublikowano 14 Lipca 2022 Opublikowano 14 Lipca 2022 proszę pokazać screeny z aplikacji M365Tools oraz bardzo dokładnie sprecyzować skąd i jaki soft z jakimi parametrami został wgrany
GorylAliasGonzo Opublikowano 19 Lipca 2022 Autor Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) Witam, problem rozwiązany posiadam GD32F103CBT6 dlatego się tak dzieje jedyną opcją jest zmiana regionu aby hulaka pojechała 25km/h. Aby rozwiązać problem niestety trzeba zaaktualizować wszystko do najnowszej wersji i problem znika. Edytowane 19 Lipca 2022 przez GorylAliasGonzo
Rekomendowane odpowiedzi