Tajflu Opublikowano 1 Lipca 2022 Opublikowano 1 Lipca 2022 Witam, posiadam telefon xiaomi i podczas korzystania z galerii, kiedy wybieram jakiś filmik do usunięcia to znika mi on(czasami), nie widziałem go w zadnym albumie ani koszu, nie widzialem by tez gdzies sie przesłał. W ukrytych albumach tez go nie ma. Jakies pomysly? gdzie moga byc te filmy? bo raczej nie wyparowaly. Mozliwe, ze naciskam jakis skrot czasami przez przypadek ale watpie by owy istniał
Netoper Opublikowano 1 Lipca 2022 Opublikowano 1 Lipca 2022 Chodzi o to że pojawiają Ci się samoistnie jakieś filmiki w galerii których nie tworzyłeś/pobierałeś ?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Tajflu Opublikowano 1 Lipca 2022 Autor Opublikowano 1 Lipca 2022 2 godziny temu, Netoper napisał: Chodzi o to że pojawiają Ci się samoistnie jakieś filmiki w galerii których nie tworzyłeś/pobierałeś ? Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Kiedy zaznaczyłem jakiś filmik do usunięcia(tak jak na zdjęciu) to w tym momencie on znikał jakby sie usuwał 11 minut temu, Tajflu napisał: Kiedy zaznaczyłem jakiś filmik do usunięcia(tak jak na zdjęciu) to w tym momencie on znikał jakby sie usuwał Ale tak jak mówię tylko czasami tak sie zdarzało i nie wiem gdzie te filmiki bo w koszu nie ma etc
Rekomendowane odpowiedzi