Dagna Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć czy na redmi note 11 pro 5g jest folia lub szkło nałożone fabrycznie? Bo coś niby jest ale po kilku tyg użytkowania jest tak podrapane że chce to zdjąć i nałożyć nowe. Czy można zdjąć te fabrycznie nałożone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 29, 2022 Share Posted June 29, 2022 Z zasady większość ma położoną folię transportową/techniczną, czy Twój egzemplarz nie odbiega od tej zasady to na odległość nikt nie stwierdził.Co do końcowego pytania, jak najbardziej jest możliwość zdjęcia czegoś co jest nałożone na wyświetlacz.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 7 godzin temu, Dagna napisał: Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć czy na redmi note 11 pro 5g jest folia lub szkło nałożone fabrycznie? Bo coś niby jest ale po kilku tyg użytkowania jest tak podrapane że chce to zdjąć i nałożyć nowe. Czy można zdjąć te fabrycznie nałożone? Tak.., u mnie tez byla w tym modelu,zdjąlem po kilku dniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordofchaos Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 redmi note 11 u mnie była i jest bo... nakleiłem na nią szkło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts