Wit3012 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 witam, czy ktoś próbował sparować swojego Mi Note ze smartfonem? myślałem konkretnie o Samsungu Gear2 ale temat ogólny, czyli czy Mi Note daje się zsynchronizować ze smartfonem...
osekltd Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Z smartwatchem Samsunga połączy się, ale nie działa wszystko. Jak pokombinować to działają niektóre powiadomienia. Jest natomiast problem z połączeniami, telefon widzi zegarek jako zestaw głośnomówiący, i domyślnie rozmowę przerzuca na zegarek - dlatego pozbyłem się Gear 2 i kupiłem Moto 360. Zegarki Samsunga działają poprawnie tylko z telefonami Samsunga i to nie z wszystkimi. Wysłane z mojego D6503
Michał J Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Wiem od ludzi z samsunga ze działa wszystko po wyciągnięciu aplikacji Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
osekltd Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 @Michał J, możesz rozwinąć? Bo nie bardzo rozumiem. Miałem Gear2 i uwierz mi, nie wszystko działa. Poczytaj na XDA. Do działania niektórych funkcji, potrzebny jest framework z romów Samsunga.
Rekomendowane odpowiedzi