krainawilka Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 czy ktoś też ma problem z (nie)działającymi powiadomieniami? Przykładem jest Whatsapp - nadane wszelkie uprawnienia, oszczędzanie baterii również wyłączone - mimo to aplikacja nie wysyła powiadomień jeśli sam jej nie uruchomię. Po kilku godzinach jak włączę whatsapp'a to nagle przychodzą wszystkie wiadomości. Wersja Mi 11 Lite 5G
Adam Błażejewski Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 A nie używasz przypadkiem oszczędzania baterii? Bo tak się właśnie dzieje przy włączonej tej opcji.
krainawilka Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2022 Wyłączyłem dla konkretnej aplikacji (whatsapp) wszystkie możliwe ograniczenia, włącznie z oszczędzaniem energii.
Netoper Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 A zakłódkowałeś go w ostatnich aplikacjach?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Colza Opublikowano 15 Września 2022 Opublikowano 15 Września 2022 @krainawilka Niedawno zainstalowałem MIUI 13 i mam ten sam problem. Wszystkie powiadomienia powłączane, bateria bez ograniczeń, kłódki i problem z powiadomieniami. Wygląda to rzeczywiście jakby system ubijał aplikacje mimo ustawień. Jest jakieś rozwiązanie na to?
Rekomendowane odpowiedzi