Puchatek420 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Dzień dobry, z moją bateria jest ostatnio problem, telefon posiadam od września zeszłego roku. Gdy telefon jest nieużywany bateria nie znika, lecz gdy przez chwile przeglądam aplikacje typu facebook, tik tok, instagram bateria ucieka momentalnie.
pawel188 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Opublikowano 1 Czerwca 2022 (edytowane) w 2 h na ekranie 20% baterii to nie jest moment, tik tok zjadł prawie tyle co ekran Edytowane 1 Czerwca 2022 przez pawel188
Netoper Opublikowano 1 Czerwca 2022 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Gdzie widzisz te nadprogramowe zużycie baterii? 20% na 1.40h pracy wyświetlacza, to daje około 8h sotu. Nie wiadomo jak masz ustawioną jasność i odświeżanie wyświetlacza. A do tego słabe pole GSM, pewnie w tle od pyty niepowyłączanych zbędnych procesów/apek.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Puchatek420 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2022 Odświeżanie 120hz jasnosc poniżej połowy
Netoper Opublikowano 2 Czerwca 2022 Opublikowano 2 Czerwca 2022 No to na obecną chwilę sot ~8h jest jak najbardziej ok.Pousypiaj pokolei apki które pracują w tle a nie są potrzebne do codziennej pracy, i jeszcze się powinno coś poprawić.Zacznij od litery A Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu TapatalkaEditTylko nie usypiają tych z których chcesz otrzymywać powiadomienia, te akurat muszą pracować na - bez ograniczeń
Rekomendowane odpowiedzi