kozseb Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 Nie wiem skąd i dlaczego powstaje problem z usuwaniem plików. Zawsze wgrywam tak samo Magisk przez TWRP i czasami powstaje takie dziwadło. Dziś wgrałem przez fastboot z patchem i również jest ten problem. Jak go zniwelować?
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 Wszystkie nowe telefony maja system tylko do odczytu. Jakiekolwiek naruszenie struktury przy bezpośredniej modyfikacji = fastboot po próbie restartu (o ile w ogóle by Ci się udało). Jakiekolwiek modyfikacje możesz robić tylko modułami pod Magiska. 1
kozseb Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Opublikowano 30 Maja 2022 5 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał: Wszystkie nowe telefony maja system tylko do odczytu. Jakiekolwiek naruszenie struktury przy bezpośredniej modyfikacji = fastboot po próbie restartu (o ile w ogóle by Ci się udało). Jakiekolwiek modyfikacje możesz robić tylko modułami pod Magiska. Jakiś moduł polecasz do tego i jak go znaleźć bo teraz nie ma wyszukiwarki.
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Maja 2022 Opublikowano 31 Maja 2022 Nie ma chyba, o ile kojarze, jednego konkretnego modułu. Musiałbyś jakiś pobrać i dostosować strukturę katalogów pod siebie. 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Cam.zip Tu jest mój moduł ze starszą apką aparatu. Ściągnij go, w środku masz strukturę właściwie taką samą jak w systemie. Po prostu zmieniasz odpowiednie nazwy katalogów i wsadzasz tam to co chcesz sobie zmodyfikować. 1
Rekomendowane odpowiedzi