krzychos Opublikowano 18 Maja 2022 Opublikowano 18 Maja 2022 Cześć to znowu ja. Chciałem wgrać do drugiego Poco x3pro taki sam soft (Xiaomi EU). Po odczekaniu 168 godzin, przy próbie odblokowania Unlock Toolem, cały czas taki błąd, różne komputery, od dwóch dni w różnym czasie Product - vayu Status - Locked X Please rebind and try again Z pierwszym tel. poszło bezproblemowo, a w drugim coś nie tak. Dodatkowo jeszcze jakaś dziwna sprawa z ładowaniem, z dedykowanej ładowarki nie ładuje, sprawdzałem też inne 2 szt. z takiego samego tel. (przez chwilę pokazuje ładowanie po czym przestaje). Z innej o wolniejszym ładowaniu bezproblemowo, tak jak i po kablu z zapalniczki samochodowej w aucie 2200 mah.
Antek Szprycha Opublikowano 18 Maja 2022 Opublikowano 18 Maja 2022 Rebind czyli odepnij tel od konta xiaomi i połącz ponownie.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
mikeman Opublikowano 19 Maja 2022 Opublikowano 19 Maja 2022 Mnostwo osob raporftuje to samo na xda. Od tygodnia. Ciekawe czy nie wylaczyli mozliwosci odblokowania...
krzychos Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Opublikowano 20 Maja 2022 W dniu 18.05.2022 o 18:38, Antek Szprycha napisał: Rebind czyli odepnij tel od konta xiaomi i połącz ponownie. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Dzięki Kolego, pomogło. Człowiek doszukuje się jakiegoś poważnego błedu, a tu taka prosta sprawa. Jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi