loozak84 Posted May 12 Share Posted May 12 (edited) Po przesiadce z Androida 11 i MIUI 12.5 do Androida 12 i MIUI 13 radio internetowe podczas korzystania z telefonu zacina się. Np. podczas pisania z kimś na Messengerze i słuchania w tym czasie radia w aplikacji Online Radio Box radio non stop się tnie. Jest to irytujące. Tak samo się dzieje podczas słuchania muzyki ze Spotify. Na MIUI 12.5 i Androidzie 11 było ok. Telefon Poco X3 pro 8/256. Dodam jeszcze, że w tym czasie mam 5 GB ramu dostępne. Edited May 12 by loozak84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilyMis Posted May 13 Share Posted May 13 Dodatkowy RAM wyłączony? Ustawienia fabryczne wykonane po przejściu na MIUI 13? Najnowsza wersja softu? Jak z zasięgiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loozak84 Posted May 18 Author Share Posted May 18 Dodatkowy ram wyłączony ( nigdy go nie włączałem). Nie przywracałem fabrycznych po wgraniu MIUI 13. Zasięg ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts