Joe199 Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Siemka, Dwa dni temu złapał mnie deszcz i mam całą hulajnogę uwaloną w piachu, błocie itd. Zastanawia mnie czy mogę ją umyć na myjni ręcznej. Pytam bo mam tą hulajnogę od miesiąca. Dzięki
Slawulo Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Cześć, ja normalnie ją myje na myjni, z tym, że uważam, aby na przednie koło psikać mniejszym ciśnieniem, podobnie przy gniazdku ładowania. Myłem tak kilka razy i ok, czasami wkładam ją do wanny i myje prysznicem. Najlepiej zaraz po myjni ruszyć w drogę, aby ewentualnie siła odśrodkowa wypchnęła wodę z przedniego koła, jakby się coś dostało.
Joe199 Opublikowano 11 Maja 2022 Autor Opublikowano 11 Maja 2022 Dnia 8.05.2022 o 14:54, Slawulo napisał: Cześć, ja normalnie ją myje na myjni, z tym, że uważam, aby na przednie koło psikać mniejszym ciśnieniem, podobnie przy gniazdku ładowania. Myłem tak kilka razy i ok, czasami wkładam ją do wanny i myje prysznicem. Najlepiej zaraz po myjni ruszyć w drogę, aby ewentualnie siła odśrodkowa wypchnęła wodę z przedniego koła, jakby się coś dostało. Dzieki
Rekomendowane odpowiedzi