Skocz do zawartości

Nowa wersja (sprzetowa) ESC - nie modowac (przez ST-link)!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to fajnie, sprawdziłem i mam 12/2021, wczoraj kupiona interes życia zrobiony, bolid 20km/h 🤣

Czytałem na tej stronie powyżej, że podobno ten nowy chip różni się językiem programowania, więc może to ogarną.

A nie wiecie może czy zmiana regionu hulajnogi może coś dać? np. zmiana z PL na US ?

Nawet żeby te 25km/h jechała to już zawsze lepiej :)

Opublikowano
5 godzin temu, Nomadini napisał:

No to fajnie, sprawdziłem i mam 12/2021, wczoraj kupiona interes życia zrobiony, bolid 20km/h 🤣

Czytałem na tej stronie powyżej, że podobno ten nowy chip różni się językiem programowania, więc może to ogarną.

A nie wiecie może czy zmiana regionu hulajnogi może coś dać? np. zmiana z PL na US ?

Nawet żeby te 25km/h jechała to już zawsze lepiej :)

To lepiej odeslij do sklepu i kup ninebota lub 4swiss ex-9. Xiaomi sa juz nieoplacalne ze wzgledu wlasnie na te blokady których nie da się obejść

Opublikowano

Niestety już trochę jeżdziłem, kupiłem stacjonarnie to już raczej nie mam możliwości, aby oddać. Reklamacji też nie ma za bardzo na co robić 😕

Opublikowano
12 godzin temu, Nomadini napisał:

Niestety już trochę jeżdziłem, kupiłem stacjonarnie to już raczej nie mam możliwości, aby oddać. Reklamacji też nie ma za bardzo na co robić 😕

Jeśli sprzedawca reklamował, że osiąga 25km/h możesz starać się oddać jako niezgodności towaru z umową. 

Opublikowano

zgadzam się z przedmówcą, możesz spróbować najpierw przedstawić sytuację telefonicznie, lub osobiście podejść do sklepu, zobaczysz co Ci na to powiedzą. Ale niestety musisz się liczyć z tym, że sprzedawca może obniżyć kwotę zwrotu ze względu na większe niż standardowe zużycie pojazdu (chyba, że nie ma widocznych śladów zużycia, lub używałeś mało). Przed tym, sprawdź jak sklep przedstawia pojazd, bo np. w x-kom, PRO-2 stoi jako max prędkośc 20km/h, więc w takim przypadku reklamacja na niezgodność nie powiedzie się

https://www.x-kom.pl/p/735948-hulajnoga-elektryczna-xiaomi-mi-electric-scooter-pro-2.html

20kmh.jpg

Opublikowano

Ja kupiłem w RTV Euro AGD, i też było napisane wyraźnie, że 20km/h max, ale spoko jak już wiem, że można włożyć starszy sterownik to już Sobie to ogarnę. Na allegro chodzą po 200-300zł, a ja chyba nie chce innej hulajnogi, szczególnie jak zobaczyłem ile części zamiennych masz na internecie od ręki :)

Opublikowano
22 godziny temu, Nomadini napisał:

Ja kupiłem w RTV Euro AGD, i też było napisane wyraźnie, że 20km/h max, ale spoko jak już wiem, że można włożyć starszy sterownik to już Sobie to ogarnę. Na allegro chodzą po 200-300zł, a ja chyba nie chce innej hulajnogi, szczególnie jak zobaczyłem ile części zamiennych masz na internecie od ręki :)

Ja mam z amazona.pl kupioną z miesiąc temu. Na najnowszej aktualizacji jedzie 25km/h

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja mam z 2022r pro2 i odblokowałem do 34-38 km/h ,i co powiecie? I komunikuje się normalnie i nie piszcie głupot że inny język komunikacji,ale tak to jest jak ktoś nie wie co robi.Sterownik nie może być wyższy jak v.3.1 a wyższe były pod koniec 22r.