Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po aktualizacji do miui 13 aparat główny i wszystkie inne mają coś takiego że mają wiecznego focusa i wszystko jest rozmazane  aparat przedni np działa normalnie. Co mogę zrobić z tym problemem?

Opublikowano

Potwierdzam, problem z ostrością. U mnie najbardziej to widać na zdjęciach odległych widoków, pierwszy plan ostry reszta wszystko rozmazane. Czasem zdarza się ostre ale to może 1 na 20 zdjęć. Czyściłam dane aparatu, i nie wiele to daje. Zainstalowałem że sklepu Play aplikacje aparat od Google i tam są zdjęcia zawsze ostre.
Dodam tylko że jestem na rozwojowej wersji.

Sendnięte z MI 11

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie z kolei z bliska - ostatnio chcialem kod paskowy z jakies karty orlenu zeskanowac i za zadne skarby nie chcial wyostrzyc, generalnie z bliska fotografowanie jest prawie niemozliwe - caly czas proboje zlapac ostrosc i nie moze i nie mowie tu o jakims extremalnym makro typu mrowka chodzi po 2 ziarnkach piasku

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich,

mam ten sam problem - słaba ostrość zdjęć szczególnie na dalszą odległość. Jak rozumiem pomogła instalacja starszej wersji aparatu - można prosić o info skąd go pobrać?

Pozdrawiam 

• Like 1