MixusLight Opublikowano 3 Maja 2022 Opublikowano 3 Maja 2022 Po aktualizacji do miui 13 aparat główny i wszystkie inne mają coś takiego że mają wiecznego focusa i wszystko jest rozmazane aparat przedni np działa normalnie. Co mogę zrobić z tym problemem?
Netoper Opublikowano 3 Maja 2022 Opublikowano 3 Maja 2022 Nie masz może zabezpieczenia na obiektywy? Obiektywy wyczyszczone?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
kaciek Opublikowano 3 Maja 2022 Opublikowano 3 Maja 2022 Potwierdzam, problem z ostrością. U mnie najbardziej to widać na zdjęciach odległych widoków, pierwszy plan ostry reszta wszystko rozmazane. Czasem zdarza się ostre ale to może 1 na 20 zdjęć. Czyściłam dane aparatu, i nie wiele to daje. Zainstalowałem że sklepu Play aplikacje aparat od Google i tam są zdjęcia zawsze ostre.Dodam tylko że jestem na rozwojowej wersji.Sendnięte z MI 11
Random0 Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 u mnie z kolei z bliska - ostatnio chcialem kod paskowy z jakies karty orlenu zeskanowac i za zadne skarby nie chcial wyostrzyc, generalnie z bliska fotografowanie jest prawie niemozliwe - caly czas proboje zlapac ostrosc i nie moze i nie mowie tu o jakims extremalnym makro typu mrowka chodzi po 2 ziarnkach piasku
kaciek Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 Robiłem i też nic to nie daje. Kacper zrobił mod magiska ze starszą wersją aparatu i problem znikł.Sędnięte z MI 11
Darron93 Opublikowano 15 Lipca 2022 Opublikowano 15 Lipca 2022 Witam wszystkich, mam ten sam problem - słaba ostrość zdjęć szczególnie na dalszą odległość. Jak rozumiem pomogła instalacja starszej wersji aparatu - można prosić o info skąd go pobrać? Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi