rock'n'rolla Opublikowano 2 Maja 2022 Opublikowano 2 Maja 2022 Xiaomi dodaje bardzo dobre etui na telefon, jeśli jednak szukacie czegoś lepszego to polecam etui od Xundd. Etui posiada wzmocnienia na rogach oraz lepiej zabezpieczoną strefę aparatów. Gumowane boki zapewniają dobry chwyt telefonu. W zestawie można zamówić folię, której recenzję zamieszczam w osobnym temacie. Link do oferty: https://a.aliexpress.com/_v3BsZP
MilyMis Opublikowano 9 Maja 2022 Opublikowano 9 Maja 2022 Może i dobre, ale wygląda paskudnie. Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka
Kaudii Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 ja zakupiłem takie https://tradingshenzhen.com/en/xiaomi-mi-12-mi-12-pro-original-case/xiaomi-mi-12-procase-original, te bezbarwne mam schowane te co zakupiłem, mega przyjemne w dotyku, telefon nie ślizga się w dłoni , jak dla mnie ok
MilyMis Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 Ja mam etui od 3MK, które zasłania wysepkę aparatu zostawiając widoczne tylko obiektywy, dodatkowo ochrania to obiektywy.
rock'n'rolla Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Opublikowano 17 Maja 2022 Fajnie, cieszymy się razem z Tobą.
darkking Opublikowano 18 Maja 2022 Opublikowano 18 Maja 2022 A co tu rewelacyjnego, nowego? Etui wzorowane na designie Ringke, oferujące dokładnie to samo i do tego w podobnej cenie... Tyle, że Ringke ma już potwierdzoną renomę niektórych serii, a Xund robi kopie...
rock'n'rolla Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Opublikowano 18 Maja 2022 2 godziny temu, darkking napisał: A co tu rewelacyjnego, nowego? A czy ja to napisałem? Czytaj ze zrozumieniem.
linuxozaurus Opublikowano 26 Czerwca 2022 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dnia 17.05.2022 o 14:42, MilyMis napisał: Ja mam etui od 3MK, które zasłania wysepkę aparatu zostawiając widoczne tylko obiektywy, dodatkowo ochrania to obiektywy. Ja też mam etui tego samego producenta na inny model (11T) i jest super.
Rekomendowane odpowiedzi