Poco Opublikowano 1 Maja 2022 Opublikowano 1 Maja 2022 Witajcie co oznacza ten komunikat? Czy już nie dam rady zmodowac hulajki bez wymiany jakiś części? Chciałbym w przyszłości dokupić jej dodatkową baterię i nie wiem czy będzie to możliwe? 4 minuty temu, Poco napisał: Witajcie co oznacza ten komunikat? Czy już nie dam rady zmodowac hulajki bez wymiany jakiś części? Chciałbym w przyszłości dokupić jej dodatkową baterię i nie wiem czy będzie to możliwe? takke mam oprogramowanie i nic nie mogę wgrać widziałem post niżej że ktoś miał podobnie to się stało po przywróceniu stock i zaktualizowaniu jej przez mi home i d*pa zimna, jest szansa że w przyszłości pojawi się jakiś soft w którym będę mogl odblokować ładowanie baterii aby móc podłączyć dodatkowa baterie?
Battery_Saver Opublikowano 2 Maja 2022 Opublikowano 2 Maja 2022 jest szansa, ale nie można nic napisać poza tym, że jest jakaś szansa
Poco Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Opublikowano 2 Maja 2022 1 godzinę temu, Battery_Saver napisał: jest szansa, ale nie można nic napisać poza tym, że jest jakaś szansa Okej dzięki 😁
Poco Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Opublikowano 6 Maja 2022 Dnia 2.05.2022 o 10:29, Battery_Saver napisał: jest szansa, ale nie można nic napisać poza tym, że jest jakaś szansa Mam pytanie. Mogę załatwić na chwilę kierownicę od m365 jedynki bez prędkosciomierza czy na niej mogę wgrać moda do mi3?
Battery_Saver Opublikowano 7 Maja 2022 Opublikowano 7 Maja 2022 według mnie, wywali błąd z powodu braku kompatybilności komunikacji między ESC a BLE w rezultacie nie będzie się dało nic wgrać. Ale nie spróbujesz to się nie dowiesz
Rekomendowane odpowiedzi