Krzysztof 68 Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Jak w wątku czy ma ktoś jakieś informacje czy telewizory Xiaomi dostana aktualizacje? Ja mam Xiaomi Mi Led 4 S, 4 K i szukam po sieci, ale nic nie mogę znaleźć, jedyne niepokojące info: Cytat MIUI fot TV 3.0 nowe oprogramowanie na telewizory Xiaomi, które zapowiedziano w Państwie Środka. Platforma bazuje na systemie Android TV i pozwala w połączeniu z telefonami marki na więcej możliwości. Pojawiają się dodatkowe interakcje i tak na przykład smartfon może być kontrolerem do gier. Wraz z MIUI for TV 3.0 telewizory Xiaomi otrzymają nowości, które skupiają się bardziej na treściach. Każdy użytkownik powinien zobaczyć ich na ekranie więcej i wiemy, że będą one personalizowane na podstawie historii oglądania. Podobnie myśli Google, które w platformie Android TV też chce przestać skupiać się na aplikacjach i postawić na treści. MIUI for TV 3.0 na telewizory Xiaomi nie będzie dostępne globalnie Wiemy, że MIUI for TV dostępne jest tylko na telewizorach Xiaomi z chińskiej dystrybucji. Te z globalnej pracują pod kontrolą innego oprogramowania. Nie spodziewajmy się więc, że aktualizacja 3.0 opuści Państwo Środka. Na to się nie zanosi. Byłbym wdzięczny, jeżeli ktoś ma inne informacje i by się nimi podzielił, bo pewnie nie tylko ja jestem zainteresowany : ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
majka420 Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Ja też bym chciała wiedzieć czy mój tv P1 dostanie. Ogólnie jest z nim masakra niby połączony z internetem ustawiona godzina przez sieć a i tak pokazuje program z opóźnieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts