4damsky Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Witam Mam taki problem. Posiadam telefon Poco F2 Pro już prawie 2 lata i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej miałem na te dymki/bąbelki messengera wywalone, bo pod androidem 11 nie działały one poprawnie. Ostatnio telefon zaktualizował mi się do wersji MIUI 13.0.2 (SJKEUXM) Stable i Androida 12 . Włączyłem dymki i widzę, że poprawili ,bo już bąbelek nie chowa się za pasek i klawiatura nie przysłania rozmowy. Mam jednak inny problem otóż zauważyłem, że dymki przestają wyskakiwać wieczorem - po prostu nie działają, co jest bardzo dziwne. Mogę co jedynie otworzyć ręcznie poprzez wybranie otwórz dymek czatu klikając na kontakt. Rano znów zaczynają działać normalnie i gdy otrzymam wiadomość pojawiają się na ekranie. Nie wiem czym jest to spowodowane, opcje takie jak tryb nocny, nie przeszkadzać mam wyłączone jak również tryb skupienia. Jedyne co mam włączone to tryb czytania, który zmienia ekran na pomarańczowo. Czy ktoś z Was miał podobny problem ? Chciałbym żeby te dymki działały 24 h na dobę. Z góry dziękuję za pomoc.
Krejzol Opublikowano 6 Maja 2022 Opublikowano 6 Maja 2022 Hej. Długo szukałem odpowiedniego działu i myślę że ten najbliżej trafia w mój problem. Zainstalowałem wczoraj wasz system i jest rewelacja. Nie jestem zaskoczony bo kilka lat temu używałem, jednak głównym powodem był Messenger który na globalu w ogóle nie działa. Wczoraj było ok i działał wszędzie a dziś robi sceny, rozdwajanie się okienka czatu lub wychodzacy poza ekran a nawet "Messenger wciąż przestaje odpowiadać" czy da się to jakoś naprawić? Redmi note 10pro Przy okazji jak już pisze to zapytam czy jest możliwość roota miui13? Dzięki
4damsky Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Opublikowano 13 Maja 2022 Lekki update po kilku tygodniach. Bawiłem się i wywaliłem kompletnie dane messengera, potem odinstalowałem apke kompletnie z telefonu i zainstalowałem na nowo. Od kilku dni zniknęły problemy z dymkami hmmm. Zobaczymy jak będzie dalej.
MilyMis Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 Messenger i facebook mają obecnie spore problemy z swoimi aplikacjami. Ciągle coś nie działa. Nie ważne czy to modyfikacja MIUI czy oryginalny soft.
Rekomendowane odpowiedzi