Andyrax Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Mam Redmi Note 10 Pro razem z MIUI: V13.0.4.0.SKFMIXM; najnowsza aktualizacja systemowa google play; Aplikacji Neflix wgl. nie wyszukuje na sklepie play; natomiast po przejsciu do niej z google otrzymuje komunikat, że urządzenie nie jest zgodne z ta wersją. Jakieś pomysły jak można rozwiązać ten problem? Z góry dziękuję za pomoc
mago Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 Mam podobnie, ale nie znalazłem jeszcze odpowiedzi.
kris68 Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 A pobrać apkę z apk mirror ??
mago Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, kris68 napisał: A pobrać apkę z apk mirror ?? Tylko problem będzie z aktualizacją, będzie trzeba dalej ręcznie robić. <- tak przypuszczam Z drugiej strony to nie rozwiązanie problemu a tylko obejście. Edytowane 21 Października 2022 przez mago
Netoper Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 No to pisz bezpośrednio do Google dlaczego Twoje urządzenie według nich jest niezgodne.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
mago Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 11 minut temu, Netoper napisał: No to pisz bezpośrednio do Google dlaczego Twoje urządzenie według nich jest niezgodne. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka To nie problem ma Google a ROM lub jego modyfikacja.
mago Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 Sprawa załatwiona, tutaj rozwiązanie: https://forum.xda-developers.com/t/unlock-bootloader-root-pixel-7-pro-cheetah-safetynet-working-again-all-relevant-links.4502805/post-87540339 w sekcji SafetyNet working again W skrócie: 1. Instalujemy paczkę poprzez Magisk https://github.com/Displax/safetynet-fix/tree/integrity 2. Dodajemy go wykluczeń w Magisk 'Google Play Service' aka gms 3. Czyścimy Google Play cache/data Ps. po każdym restarcie telefonu należy powtórzyć punkt 2 ps2. u mnie poskutkowało gdy w kroku 3 wyczyściłem data
Netoper Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 To nie problem ma Google a ROM lub jego modyfikacja.Jak się ma modyfikowany rom (o czym nie wspomniałeś) to potrafią się takie rzeczy zdarzać jak Google zmienia algorytmy certyfikacji, i są tu na forum podane rozwiązania, no ale to dalej jest, według twojego toku rozumowania, obejście problemu a nie jego rozwiązanie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Radem Opublikowano 1 Listopada 2022 Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) Nawet jak miałem orginalny rom to bywało że niechciał instalować Netflixa z Google Play, po co się męczyć ściągnij APK z sieci z apkmirror po kłopocie. Edytowane 1 Listopada 2022 przez Radem
Rekomendowane odpowiedzi