Poco Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam zachciało mi się wgrania softu, który odblokowuje hulajke mi scooter 3 i chciałbym teraz wrócić do stock, bo nie podoba mi się działanie tempomatu oraz drenowanie baterii, przez wyższą prędkość. Wszystko zrobiłem wg tego filmu. I trzeba przyznać że soft jest ok i bez problemu weszło przez downg (drv oraz ble) ten sam użytkownik w opisie dodał link do oryginalnego drv które faktycznie się wgrywa i na hulajce jest błąd 42 po jego wgraniu a gdy już próbuje załadować ble oryginalne wychodzi błąd zgodności czy cos takiego i jak zobaczyć komentarze niektóre zagraniczne pod tym filmem to ludzie mają to samo 😕 dodam że hulajka jest widziana przez downg jako mi pro2 a to jest mi scooter 3. Macie jakieś pomysły jak zainstalować ble oryginalne? Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez Poco
Battery_Saver Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 jeśli wersja jest niższa niż najnowsza stockowa i pojazd się łączy z apką od Xiaomi, to aktualizacja do najnowszych wersji stockowych będzie możliwa przez aplikację producenta. Jeśli wersje są wyższe, to tutaj masz oficjalne softy pod MI-3: MP365_BLE152_MI3.zip MP365_DRV003_MI3.zip Możesz spróbować wgrać też starsze (pierwsze) BLE pod MI-3: MP365_BLE134.zip Jeśli nie jesteś w stanie wgrać tych wersji przez BT i próbowałeś różnych apek to niestety pozostaje tylko flash przez kabel.
Poco Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) Udało się przez inne aplikacje. Dzięki Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez Poco
Poco Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zrobiłem poradnik i wrzuciłem pliki w opisie do programu oraz soft. Gdyby ktoś w mi scooter 3 miał problem z powrotem do fabryki. 1
Rekomendowane odpowiedzi