krzychos Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Jak w temacie. Xiaomi Poco X3 Pro Przeszedłem na Xiaomi EU żeby mieć możliwość nagrywania rozmów, które czasami mogą się przydać. Po zmianie działało, a po tygodniu, ani nagrywanie (nagrywa kilka sekund ciszy) ani nawet dyktafon, który informuje: "Błąd aplikacji: Upewnij się czy inna aplikacja nie korzysta w tej chwili z funkcji nagrywania" Powyłączałem w innych uprawnienia, ale i tak nie pomogło. Do tego zniknęła jeszcze ikonka mikrofonu, dającego możliwość wysyłania sms-a audio. Nagrywanie tekstowe działa. W aplikacji Messenger nagrywanie głosowe wiadomości działa, więc to nie mikrofon, tak jak i nagrywanie filmów. pozdrawiam i dziękuję za ewentualną pomoc krzysiek
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Spróbuj w takim razie zrobić log. Może on coś wskaże. https://xiaomi.eu/community/threads/guide-logging-with-adb-logcat.63684/
krzychos Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2022 A nie ma prostszego sposobu, dla mnie to rozwiązanie, to jak instrukcja obsługi statku kosmicznego 😀
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Nie, nie ma. Bez tego loga nie będziemy wiedzieć, co powoduje problem. Możesz ewentualnie spróbować wyłączyć OK Google, może tutaj tkwi problem.
krzychos Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Uffff ! Wgranie trzynastki pomogło, jest wszystko ok. Nagrywanie rozmów i dyktafon działa. Pozdrawiam krzycho
krzychos Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Opublikowano 17 Maja 2022 Cześć to znowu ja. Chciałem wgrać do drugiego Poco x3pro taki sam soft (Xiaomi EU). Po odczekaniu 168 godzin, przy próbie odblokowania Unlock Toolem, cały czas taki błąd, różne komputery, od dwóch dni w różnym czasie Product - vayu Status - Locked X Please rebind and try again Z pierwszym tel. poszło bezproblemowo, a w drugim coś nie tak. Dodatkowo jeszcze jakaś dziwna sprawa z ładowaniem, z dedykowanej ładowarki nie ładuje, sprawdzałem też inne 2 szt. z takiego samego tel. (przez chwilę pokazuje ładowanie po czym przestaje). Z innej o wolniejszym ładowaniu bezproblemowo, tak jak i po kablu z zapalniczki samochodowej w aucie 2200 mah.
Rekomendowane odpowiedzi