Guardian PL Opublikowano 24 Marca 2022 Opublikowano 24 Marca 2022 Dzień Dobry, Dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka.Podczas codziennego użytkowania telefon się wyłączył.Nie pomógł reset na dwa sposoby jak również zostawienie telefonu na kilka godzin w ładowarce.Proszę o wskazówki co mogę zrobić Xiaomi MI 11. Pozdrawiam.
Bico Opublikowano 25 Marca 2022 Opublikowano 25 Marca 2022 2 godziny temu, Guardian PL napisał: Dzień Dobry, Dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka.Podczas codziennego użytkowania telefon się wyłączył.Nie pomógł reset na dwa sposoby jak również zostawienie telefonu na kilka godzin w ładowarce.Proszę o wskazówki co mogę zrobić Xiaomi MI 11. Pozdrawiam. Kompletnie nie reaguje na nic? Miałem podobny przypadek w grudniu i skończyło się na serwisie gwarancyjnym i wymianie płyty głównej.
Adam Błażejewski Opublikowano 25 Marca 2022 Opublikowano 25 Marca 2022 @Guardian PLjak będziesz miał możliwość, to podepnij go pod komputer i w menadżerze urządzeń sprawdź, czy jest on w ogóle widoczny, w którymś z portów.
Rekomendowane odpowiedzi