Dadexix Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 Witam. Rozbilem wyświetlacz w moim 8t. Lubiłem go i chce go mieć dalej. Kwestia jest taka że oryginał z wymianą jest droższy niż używany telefon, zaś ja chciałbym bardzo mieć dane te same co miałem - w szczególności ustawienia aplikacji, dane logowan itd itp Czy jest możliwość by zrobić zrzut pamięci jednego urządzenia i zapisać to na drugim urządzeniu? Mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie patrzeć za instrukcjami? Ogólne pojęcie mam ale nie robiłem tego typu rzeczy 10 lat. Kiedy w telefonach była to normalna procedura ale np w systemach Windows zmiana płyty głównej w 99% to bluescreen...kiedyś, a teraz? Dysk z win 11 przekładam z pc do pc i śmiga, więc...na telefonach takie rzeczy mogły przestać być możliwe, heh, postęp... Telefon biorca danych jest w stanie da się go na upartego odblokować, używać ciężko bardzo... Pozdrawiam
Netoper Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 Nie ma opcji zrobienia czegoś takiego co oczekujesz.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Antek Szprycha Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 Przełóż płytę główną ze starego tel do nowego i po sprawie.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi