markol84 Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) Witam, Zmieniłem sobie region na Szwajcarię i ściągnąłem miui 13 z myślą o tym że zniknie mi bug automatycznego odświeżania ekranu w aplikacjach ale niestety ciągle to mam i zaczynam wątpić że to problem miui. Niestety doszedł kolejny problem, w aplikacji Netflix zniknela mi jakość odtwarzania dolby vision. Zmieniło mi widevine z L1 na L3. Ktoś się skusił na przedwczesne miui13 i ma ten sam problem? Czy to problem z ostatnią aktualizacją netflixa? Ok problem rozwiązałem, wyczytałem tu na forum że ktoś miał również problem z widevine. Reset wszystkich ustawień netflixa pomógł. Temat do zamkniecia Edytowane 16 Marca 2022 przez markol84
si3wc4 Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 W jaki sposób zresetowałeś ustawienia Netflixa? Przez "wyczyść wszystkie dane" aplikacji czy może w jakiś inny sposób. U mnie czyszczenie danych aplikacji nie pomogło...Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie nic nie dało.Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
markol84 Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Opublikowano 17 Marca 2022 Tak, poprzez "wyczyść wszystkie dane". Wykasowalo wszystko, dane logowania również.
si3wc4 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie mogę dojść ładu z tym widevine L1.Nie działa tylko w Netflix.Aplikacja DRM info pokazuje, że mój telefon wspiera L1. Amazon działa w pełnej dostępnej rozdzielczości. A Netflix uparcie stoi na L3.Kasowanie danych, instalowanie starszych wersji apki oraz reset telefonu do ustawień fabrycznych nic nie dają...Zastanawiam się, czy ma to coś wspólnego z tym, że Xiaomi wstrzymało aktualizację dla tego modelu bo nic innego już mi do głowy nie przychodzi...Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
markol84 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ja u siebie na początku zastanawiałem się nad tym , że aktualizowalem netflixa i może on coś skopał. Skąd info o tym ,że Xiaomi wstrzymało się z aktualizacjami ? Coś mi się obiło o uszy, że upgrade do miui13 ucegla pierwotna wersję tego phona. Z tego powodu wstrzymali? Ja czekam na nowsze aktualizacje ,niech dadzą Dark mode do aplikacji. (Obecnie mam 13.0.5.0)
si3wc4 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Info było na Twitterze @xiaomiui. Dotyczyło Mi 11, Mi11U, Mi 11 Lite 5G.I chyba rzeczywiście coś w tym jest, bo po przełączeniu na Szwajcarię nie mogę pobrać ponownie pliku z aktualizacją.A co do Netflix to próbowałem cofnąć się z wersją nawet do stycznia i nic nie pomogło.Pozostaje chyba czekać na kolejny update...Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi