Soszmen Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Cześć, Posiadam Xiaomi MI 9 już od ponad dwóch lat, system jest stockowy, żadne custom romy itd nie były wgrywane, aktualizacje robię na bieżąco. Od jakichś 2 miesięcy mam problem z rozmową poprzez bluetooth. Nie jest to wina słuchawek, bo podczas rozmowy przez zestaw słuchawkowy w samochodzie problem też występuje. Jest on dosyć nietypowy, otóż przy rozmowie w różnych momentach nagle zaczynam słyszeć w słuchawkach/zestawie słuchawkowym w samochodzie, dzwonek mojego połączenia, tak jakby ktoś do mnie dzwonił... Czyli rozmawiam z kimś, a nagle włącza się dzwonek i tak się zapętla, aż się rozłącze. Jest to mój plik audio, nie standardowy dzwonek z telefonu, nie wiem czy to wazne. bardzo mi to przeszkadza, bo rozmawiam praktycznie tylko przez słuchawki, a jestem pewien, że nikt w tym momencie do mnie nie dzwoni. Co ciekawe, dotyczy to chyba tylko jednej z kart sim (mam dwie). Jednej używam codziennie do pracy i to na tej włącza się ten dzwonek, a z drugiej dzwonie w weekendy bo to moja prywatna karta sim i tam taki problem RACZEJ nie występuje, ciężko powiedzieć, bo dzwonie raz na tydzień z tej drugiej karty, a to nie zawsze się włącza. Czy ktoś miał taki problem? Jak to rozwiązać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts