Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z dźwiękiem pod czas słuchania muzyki przez bluetooth. Muzyka jest bardzo cicha i nie ważne czy to słuchawki,głośnik czy również w aucie. Z poprzednim telefonem redmi note 9 tego problemu nie było 😕

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem ten aam problem. Zmiana regionu na Burkina Faso rozwiązuje problem. Oczywiście zmień region i uruchom telefon ponownie.

Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie taka sama sytuacja. Niedawno przesiadłem się z Huawei na Xiaomi 11T i po podłączeniu głośnika bluetooth wielkie rozczarowanie. Dzwięk strasznie cichy. Region zmieniony na Szwajcarie (na stałe ze względu na lokalizacje w widgecie pogody), Burkina Faso, USA - nic to nie pomaga. Głośność absolutna również nie rozwiązuje problemu, przy czym zmiana regiony wyłącza możliwość używania tej funkcji. Zmiana poziomu głośności za pomocą menu serwisowego jak na filmiku powyżej również nic nie pomaga. Niby taka drobna rzecz ale mocno to odrzuca od producenta. Dodam że głośnik przy starym telefonie działa normalnie, przy laptopie również bardzo głośno, aż zbyt głośno. Natomiast podłączając go do telefonu mam wrażenie jakby go nie było. A dalszych pomysłów na rozwiązanie tego brak ;c 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rozwiązanie z filmiku jest dobrym tropem ale trzeba zmienić inną pozycję. Ale telefon może grać równie głośno. Jutro będę mieć dostęp do takiego telefonu i spojrzę co tam zmieniłem.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka