Olusia0272 Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 Od aktualizacji Messengera bądź aplikacji Mi Fit przestały wyświetlać się wiadomości z Messengera pomimo tego,że żadne ustawienia nie były zmienianie. Wszystko działało jak należy i nagle zamiast wiadomości, to pojawia się na opasce " 2 konwersacje " " dymek czatu aktywny " A wiadomość już nie. Po wyłączeniu widocznosci dymkow czatu w opcjach na messengerze,wiadomość znowu pojawia się na opasce. Ale zależy mi na tym żeby wiadomość się wyświetlałA A dymki czatu pojawiały na wyświetlaczu telefonu 1
Nosnikmebli Opublikowano 3 Lutego 2022 Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) U mnie to samo 😕 Xiaomi Redmi Note 8 Pro + Mi Band 6 NFC, ciekawe która aktualizacja to popsuła czy MiFit czy Messenger Edit: U mnie pomogło Opcje Messengera -> Powiadomienia -> Dymki czatu są aktywne -> Wyświetl Powiadomienia na Off Edytowane 3 Lutego 2022 przez Nosnikmebli
klola222 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Witam, odkąd zmieniłam telefon na samsung a53 5g mam ten sam problem i nie umiem tego naprawic
kwiat_ki Opublikowano 17 Czerwca 2023 Opublikowano 17 Czerwca 2023 U mnie to samo odkąd zmieniłam telefon.
Rekomendowane odpowiedzi