Dariusz N. Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Jak w temacie, szukam możliwości wyłączenia czytnika linii papilarnych przy jednoczesnym pozostawieniu telefonu bez zabezpieczenia (brak pinu/wzoru/twarzy etc.) oraz bez ekranu blokady (z opcji programistycznych). Zależy mi na tym, aby po przejechaniu palcem po czytniku, ekran się nie wybudzał. Jedyne, co chciałbym wykluczyć to instalacja nowego softu. Wcześniej bawiłem się tym, jednak częstotliwość instalacji aktualizacji skutecznie mnie zniechęciła. Proszę o pomoc/podpowiedzi, co mógłbym w tym temacie zrobić.
ohara Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Hasła i bezpieczeństwo tam można wyłączyć.
Dariusz N. Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 3 godziny temu, ohara napisał: Hasła i bezpieczeństwo tam można wyłączyć. Zachęcam Cię do przetestowania zaproponowanego przez Ciebie rozwiązania przed próbą pomocy. Uprzedzając pozostałych - nic z powyższego nie wyjdzie. Mimo wszystko dziękuję ohara za chęć pomocy. Ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?
ohara Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Nie wiem o co ci chodzi, ale u siebie wyłączyłem skan palca pin,wybudzac mogę 2x kliknięciem w ekran lub kilk power.
Dariusz N. Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2022 (edytowane) 27 minut temu, ohara napisał: Nie wiem o co ci chodzi, ale u siebie wyłączyłem skan palca pin,wybudzac mogę 2x kliknięciem w ekran lub kilk power. Pokaż proszę zrzut ekranu z ustawień "Hasła i bezpieczeństwo". U mnie prezentuje się to następująco: Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Dariusz N. Dodanie treści.
Rekomendowane odpowiedzi