BigQBS Opublikowano 15 Stycznia 2022 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Po aktualizacji do Androida 12 (Miui 22.1.13) telefon po 30 sekundach od odblokowania telefonu restartuje się. Przed restartowaniem wyskakuje mi błąd ukazany w załączniku. Czy jest możliwość powrotu do poprzedniego systemu lub stabilnej kompilacji?
BigQBS Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2022 Prawdopodobnie odkryłem przyczynę problemu, a jest nią włączony GPS. Także na ten moment jest dobrze, dopóki nie włączę w ustawieniach GPSu
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Stycznia 2022 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Wyczyść dane aplikacji Uprawnienia i już będzie OK.
BigQBS Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2022 12 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Wyczyść dane aplikacji Uprawnienia i już będzie OK. Jak mogę to zrobić?
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Stycznia 2022 Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) Ustawienia > Aplikacje > Zarządzanie > pasek wyszukiwania > Uprawnienia > jeśli nie widać to opcja Pokaż wszystkie aplikacje > na dole Wyczyść dane. Edytowane 15 Stycznia 2022 przez Kacper Skrzypek 1
BigQBS Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2022 Dzięki, udało się! 8 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Ustawienia > Aplikacje > Zarządzanie > pasek wyszukiwania > Uprawnienia > jeśli nie widać to opcja Pokaż wszystkie aplikacje > na dole Wyczyść dane.
Rekomendowane odpowiedzi