Mechel Opublikowano 14 Stycznia 2022 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Witam problem może prosty ale niema podobnego tematu . Kamera łączy się świetnie , działa szybko lecz cały czas wyskakuje mi że mam aktualizację lecz nie mogę jej pobrać . Przy próbie pobierania kamera daje komunikat o zerwaniu połączenia i resetuje się po paru sekund działa.
Netoper Opublikowano 14 Stycznia 2022 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Jak Ci działa dobrze to sobie odpuść aktualizacje bo potrafią jaja wyskoczyć.Można z pliku, przez kartę SD zrobić aktualizację, tylko czy jest sens jeśli sprzęt działa ok.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Mechel Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2022 Oczywiście że jest sens ponieważ mam firmware chyba z 10 wstecz. Pozatym przy każdym włączeniu wyskakuje aktualizacja i trzeba anulować a jeszcze ta czerwona kropka w powiadomieniach. Skąd się pobiera najnowsze firmware?
Mechel Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2022 Gdzieś można znaleźć najnowsze firmware ?
Rekomendowane odpowiedzi