Janus PAK Opublikowano 25 Grudnia 2021 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Cześć, zauważyłem kilka błędów: Redmi Note 10 Pro - 12.5.9.0.RKFMIXM Xiamoi.eu 1. Używam do odbioru wiadomości sms aplikacji od xiaomi - w niektórych smsach część treści jest w chińskich znaczkach 2. Mam zainstalowane aplikację Telefon od googla, jak chcę zmienić z domyślnej systemowej aplikacji dialer od xiaomi na właśnie googlowską to pomimo, iż podświetla się jako wybrana, wszystkie rozmowy przychodzące jak i wychodzące dalej obsługuje aplikacja xiaomi 3. Czasem sam z siebie powraca asytent od xiaomi, pomimo, iż wybrany jako domyślny mam ten od googla (ekran przeciągnięty w lewą stronę)
Janus PAK Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2021 Cześć, czy jest szansa że te błędy będą usunięte w najbliższym czasie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Opublikowano 27 Grudnia 2021 1. Musiałbyś podesłać jakiś zrzut ekranu, bo nie do końca rozumiem. Nie wygląda to na coś, co zależy od nas. 2. Nie wiem, jakim cudem tak się dzieje. Zainstalowałem przed momentem dla testu, po uruchomieniu i wybraniu jako domyślnej aplikacji wszystko działa tak jak powinno. 3. Nie mamy Redmi Note 10 Pro, żeby to zweryfikować niestety.
Rekomendowane odpowiedzi