Toldo Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 (edited) Na sprzedaż proponuję staruszka Xiaomi MI 6, w wersji 6GB/64GB, w kolorze czarnym. Urządzenie pochodzi na 90% z jakiegoś chińskiego sklepu, ale wydaje mi się, że to wersja Global. Stan urządzenia oceniam na dobry - na ekranie są ryski, nie jakieś głębokie. Podobnie na ramce metalowej, ryski i lekkie wytarcia na rogach. Tylna klapka jest nowa - zamiennik. Telefon ma odblokowany boot loader, wgrane TWRP i ostatnią dostępną wersję softu MIUI Polska. Oczywiście technicznie wszystko działa, ekran nie ma wypaleń, bateria trzyma jak na wiek sprzętu zadowalająco, choć oczywiście nie tyle ile nowa. Telefon zakupiłem do zabawy i jako zapas, ale obecnie jest zbędny. Telefon sprzedaję z pudełkiem, kablem USB-C (nieoryginalnym) i ładowarką (oryginalną, ale niepolską). Cena jaka mnie interesuje to 400zł. Aukcja allegro/olx: https://allegrolokalnie.pl/oferta/xiaomi-mi-6-664gb-miui-12-dobry-stan Kontakt: poprzez PW na forum, lub allegro (najlepiej z dopiskiem, że jesteście z forum) Zdjęcia: Spoiler Edited May 5, 2022 by Toldo Sprzedane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts