sebaVm Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 Witam mam mały kłopot z moim Mi11Lite5G. Podczas używania aplikacji w tle lub rozmowy przez zestaw sluchawkowy moj wyświetlacz sie blokuje po upłynięciu ustawionego czasu. I za każdym razem musze go na nowo odblokowywac pomimo iż aplikacje mam ustawionw "wyświetlaj nad innymi". Wpoprzednim modelu jaki miałem czyli Mi9Lite ekran tylko sie delikatnie przyciemniał a nie blokował całkowicie i po dotknięciu wyświetlacza wszystko było dostępne. Ma ktoś jakiś pomysł co może być?.
si3wc4 Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 Ja bym obstawiał aplikację. Może była jakaś aktualizacja w międzyczasie jak zmieniałeś telefon i coś spieprzyli, że ta nie podtrzymuje włączonego ekranu. Bo to właśnie aplikacja powinna zapobiegać przejściu telefonu w stan uśpienia.Btw. Jakaś konkretna aplikacja?Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
sebaVm Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Opublikowano 1 Listopada 2021 Yanosik, systemowa aplikacja do dzwonienia google maps kazda która zostanie zminimalizowania ekran samoczynnie sie blokuje.
si3wc4 Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 Yanosik ma w ustawieniach opcję utrzymywania włączonego ekranu, przygaszania lub całkowitego wyłączania. W Google maps (jeśli nie są aktualnie w trybie prowadzenia) również wyłączy się ekran po ustawionym czasie.Dialer Google (zwłaszcza w trybie głośnomówiącym) również wyłączy ekran.U mnie ekran przy Yanosiku się nie blokuje. Masz włączoną "pływającą ikonę"? 1
sebaVm Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Opublikowano 3 Listopada 2021 Zmieniłem te ustawienia i nadal to samo w momencie gdy yanosika mam zminimalizowanego zeby tylko pokazywal mi komunikaty ekran nadal sie blokuje calkowice a na starym Mi9lite tak nie było
si3wc4 Opublikowano 3 Listopada 2021 Opublikowano 3 Listopada 2021 Ale wyświetla Ci się ta pływającą ikonę Yanosika? Bo bez tego nie utrzyma ekranu odblokowanego...Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi