witek_77 Opublikowano 26 Października 2021 Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) Panowie sprawa. Pacjent MI9T EEA oficjalny. Teściu mi pisze, że coś się schrzaniło i ma takie coś w youtube. Ma tak na niektórych filmikach. Niektóre są ok. Historyczne i muzyka idą, a pierdoły nie. Co mu kazałem robić i co zrobił. Restart telefonu (nie reset), zaktualizował wszystko w sklepie play (mówi, że nie było youtube), wyczyścił wszystkie dane aplikacji (nie podręczna tylko wszystkie) i odinstalował aktualizacje. Ciągle to samo. Mógł coś nagrzebać w systemie ? Mi już nic więcej nie przychodzi do głowy co mógłbym mu zlecić do zrobienia. Edytowane 26 Października 2021 przez witek_77
Rower górski Opublikowano 26 Października 2021 Opublikowano 26 Października 2021 Krok 1 - Zainstaluj YT Vanced i zobacz jak to wygląda. Krok 2 - uruchom aplikację Mi Video, zaloguj się w ustawieniach na konto google i tam zobacz czy YT nie zadziała przypadkiem prawidłowo. Krok 3 - porzuć oryginalne YT. Krok 4 - w opcjach programisty przywrócić domyślne. Krok 5 - ustawienia fabryczne telefonu.
Rekomendowane odpowiedzi