Bisztov Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 Witam. Czy ma Miui PL albo EU jest możliwość żeby wyłączyć blokadę ekranu a mieć tylko blokadę telefonu na odcisk palca? Przesiadłęm się z Huaweia P20 Pro i tam właśnie była taka możliwość co yło dla mnie dość wygodnym rozwiązaniem. Obecenie mam zainstalowane standardowe MIUI od producenta.
Netoper Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 O to chodzi ?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
brawo Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 Takie rozwiązanie jest tragiczne, a nie dobre. Skaleczysz się w paluch, albo zadrapiesz tylko i telefonu nie odblokujesz.
Bisztov Opublikowano 21 Października 2021 Autor Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) @Netoper dzięki, sprawdzę! @brawo na szczęście mam kilka palców @Netoper niestety u mnie opcja nieaktywna. Jakaś rada? Ok. Już sobie poradziłem. Musiałem najpierw w menu wyłączyć opcję blokady ekranu . Edit.:jednak nie da się wyłączyć całkowicie blokady ekranu. Po dodaniu odcisku palca trzeba ustawić wzór/pin/hasło blokady ekranu. Edytowane 21 Października 2021 przez Bisztov Edycja 2
Netoper Opublikowano 21 Października 2021 Opublikowano 21 Października 2021 Wzór/pin jest to takie zabezpieczenie jakbyś np w tartaku pracował i za późno rękę z pod piły wyjął, masz wtedy szansę odblokować fona pinem i na pogotowie zadzwonić :) Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi