filipiak79 Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Witam, myślę o telefonie (Xiaomi 11t) jednak...Szukam zastępcy mojego Mi Note 10 w szczególności chodzi mi o wideo i foto (może nawet nie o samą jakość ale łatwego nagrania szybkiego i atrakcyjnego klipu powiedzmy z festynów i wrzucaniu na fejsa ewentualnie na YouTuba) a więc te wszystkie funkcje wideo by były dla mnie idealne. Pytanie brzmi jeśli mi nie chodzi o granie na fonie lub lepszy ekran to może lepszą opcją byłby dla mnie Xiaomi 10t i parę stówek zaoszczędzone. Jakie są różnice funkcjach wideo w tych egzemplarz? Co sądzicie? Z góry dzięki za wszelka pomoc. Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Po co zakładasz nowy temat skoro to samo napisałeś w już istniejącym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts