Patryk95 Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Witam. Mam problem ze swoim telefonem. Otóż od kilku dni telefon przycisza mi dźwięk podczas słuchania muzyki. Używam słuchawek bluetooth, choć to nie ma znaczenia, bo na głośniku telefonu jest to samo. Jak wyłączyłem telefon i włączyłem ponownie i puściłem muzyke przez kilka sekund głośność była w porządku, po czym ściszyło się. Jak zrobię ponownie to samo, powtarza się ten sam problem. Proszę o pomoc! Dodam, że zmieniłem region, bo tak pisali, że to może wpływać na głośność, ponieważ jest jakieś ograniczenie na region, ale to niestety nie pomogło :(
Patryk95 Opublikowano 5 Września 2021 Autor Opublikowano 5 Września 2021 1 godzinę temu, Szpachla napisał: Factory reset próbowałeś? Zrobiłem factory reset, lecz nie pomogło to samo jest :(
Szpachla Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 To nie wiem, chyba będziesz musiał skontaktowac się z serwisem. Ja mam np. taki problem w realme że podczas nagrywania wideo wyświetlacz mi się przyciemnia. Nic nie widać podczas nagrywania. Inni ludzie znowu piszą że np. jak oglądają Filmy na YT to wyświetlacz im się ściemnia automatycznie prawie do zera pomimo nastaw manualnych.
Rekomendowane odpowiedzi